• Maril 880 Cabin

Maril 880 Cabin

De Maril 8.80 Cabin is een doorontwikkeling van de Maril 8.80. De Maril 8.80 Cabin is een kwalitatief hoogwaardige sloep met een kajuit die zeer functioneel is in gebruik. De sloep heeft uitstekende vaareigenschappen en is volledig ingericht voor meerdaagse tochten op het water.

 

De open kuip biedt ruim plaats aan acht volwassenen. Daarbij zorgen de hoge rugleuningen en de U- vormige bank voor een ongekend zitcomfort. Zo kunt u met vrienden of familie volop genieten van de omgeving.
Achter het stuurconsole heeft u goed uitzicht naar voren en de Maril 8.80 Cabin reageert direct en nauwkeurig op uw stuurbewegingen. Hiermee is het eenvoudig manoeuvreren in alle situaties.

 

Naast comfort is extra aandacht besteed aan de veiligheid. Via brede gangboorden en brede treden kunt u veilig aan en van boord stappen.

 

Interieur veel comfort en Luxe

Het interieur wordt gekenmerkt door de mooie ronde vormen en de sublieme stijlvolle afwerking. Een interieur dat ook naar eigen smaak ingericht kan worden via een keuze uit verschillende houtsoorten. Ondanks de geringe vaarhoogte van de Maril 8.80 Cabin is er voldoende staruimte om rechtop te staan in de kajuit.

 

Maaltijden bereiden? Geen probleem. U heeft een tweepits kooktoestel in de keuken, die verder is uitgerust met koelkast, spoelbak met stromend water. De Maril 880 Cabin heeft een afsluitbaar toilet en heeft een ruime rondzit in de kajuit. Deze rondzit kan met enkele eenvoudige handelingen in een tweepersoonsbed worden veranderd voor warm en comfortabel overnachten tijdens meerdaagse vaartochten. Bergruimte voor bagage is er in overvloed.

 

Eigen smaak
De kleur van de romp, het dek, kussens en buiskap is zelf te bepalen. De Maril 8.80 cabin is tevens te voorzien van vele extra's waardoor het sloepvaren nog prettiger wordt. Zo kunt u de Maril 8.80 Cabin bijvoorbeeld laten voorzien van (buiten) douche met warmwater, RVS zwemplateau, Radio-mp3-Ipod speler met 4 speakers en navigatie apparatuur. Zo kunt u dus de Maril 8.80 geheel naar eigen wens samenstellen.

 

Standaard uitrusting

pomptoilet

koelkast 65L

2-pits kooktoestel

80L water

Optionele uitrusting

zwemplateau

Motorisering

33-200PK diesel

SPECIFICATIES

 • Maril 880 Cabin
  Afmetingen : 8.80 x 3.47
  Diepgang : 0.70
  Doorvaart-hoogte   1.65
  Gewicht : 3250 kg
  Maximale vermogen : 200 pk
  Slaapplaatsen : 2
       
  Prijs : v.a. € 107.000,=
  Fouten in prijzen, opties of afbeeldingen voorbehouden.

CONTACT

Naam*
E-mail*
Telefoon*
Opmerkingen*
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Vul bovenstaande code in