• Sealine C530

Sealine C530

De nieuwe Sealine C530

 

Met het nieuwe model, de nieuwe Sealine C530 is de HanseGroup een nieuwe koers ingeslagen in de motorjachtbouw.

 

Aan de buitenkant zijn er talrijke moderne ontwerpkenmerken terug te vinden waar Sealine om bekend staat. Een uitermate sportieve maritieme uitstraling.

 

De gebogen glazen gevel aan elke zijde reikt tot aan de vloer en brengt het unieke gevoel van drijven op het water. Met een totale lengte van 16,13 meter en een hoogte van minder dan 4 meter is het schip in verhoudingen statig om te zien waarbij de totale lijn ook in een goede verhouding is.

 

De grote IPS 800 motoren halen een topsnelheid van 34 knopen en beloofd voor veel vaarplezier met een perfecte wendbaarheid dankzij de joystick. De grote Raymarine instrumenten geven de status van de boot aan en geeft u permanent toezicht op de navigatie-informatie.

 

De 53-voet-lange boot is ontworpen met een multifunctionele dakopbouw, de salon geeft u een gevoel van vrijheid, ruimte en licht. Het voorste deel is gebouwd met een te openen panoramadak, de grote leefruimte in de salon kan daardoor veranderen in een openlucht loft. De achterste cockpit wordt beschermd door een breed schuifbaar dak, deze kan tot meer dan twee meter worden geopend.

 

De achterbank en de dinette kan als extra omgevormd worden tot een groot zonneterras. Samen met de luxe zit op de boeg betekent dit: twee zonneterrassen of een mix van dinette en zonneterras.

 

Via een vaste trap kan u het hydraulisch zwemplateau bereiken. Het platform biedt ruimte voor het hele gezin en kan een 3,20 meter lange rubberboot geplaatst worden. Bij het zwemplateau is direct de barbecue/bar met koud en warmwater voor u beschikbaar.

 

Door de scheiding van de cockpit en de barbecue/grill, kunnen de gasten ongestoord blijven zitten terwijl het menu achter op het plateau wordt voorbereid.

Motorisering

2x Volvo Penta IPS 700 (550 PK)

2x Volvo Penta IPS 800 (600 PK)

SPECIFICATIES

 • Sealine C530
  Afmetingen : 16.13 x 4.56
  Diepgang : 1.13
  Doorvaart-hoogte   3.94 (5.20 met radarmast)
  Gewicht : c.a. 19.500
  Maximale vermogen : 2 x Volvo Penta IPS700 - Pod drive
  Slaapplaatsen : 6/7
       
  Prijs : V.a. € 955.839,=
  Fouten in prijzen, opties of afbeeldingen voorbehouden.

CONTACT

Naam*
E-mail*
Telefoon*
Opmerkingen*
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
Vul bovenstaande code in