Maril 6NXT
Combinatie van design, comfort en puur vakmanschap
Maril 7NXT
Klassiek in een modern jasje
Previous slide
Next slide

Maril sloepen centrum Amsterdam

Maril sloepen en tenders bij PEEK Watersport in Amsterdam.

MARIL, KIEZEN VOOR VERTROUWEN
Bent u op zoek naar een mooie sloep? Al vanaf 1997 is Maril met haar goede vaareigenschappen, comfort, veiligheid en kwaliteit een zeer geliefd sloepenmerk. De passie voor watersport is bij Maril voelbaar in elke sloep en dat is prettig varen. Een Maril sloep is altijd al van verre herkenbaar aan het ‘kontje’ en is tijdloos.

De indeling is praktisch en elke sloep is voorzien van een ruime hoeveelheid bergruimte. De hoge rugleuningen zorgen voor veel zitcomfort en ook bij deze sloepen zien we dat de makers meesters zijn van stabiele sloepen met een hoog afwerkingsniveau.

Kom langs om de modellen 2024 van MARIL bij ons in de showroom te bezichtigen !

(Plan uw bezoek in onze showroom, tel 020 6655701)

Maril modellen

Maril 6NXT

6.40 x
 2.60 

Maril 7NXT

7.50 x
 2.85 

MARIL SLOEPEN IS VAKMANSCHAP VAN NEDERLANDSE BODEM.

Maril sloepen en tenders worden gebouwd door mensen met liefde voor het vak. De sloepen bieden een perfecte combinatie van handwerk met hoogwaardige technieken en zijn zeer mooi afgewerkt. Hiermee is het volop genieten tijdens u vaartochten. Doordat Maril gebruik maakt van topkwaliteit materialen en een zeer vakkundige afwerking wordt het gezien als een topklasse luxe Nederlands gemaakte tender sloep. 

De  Maril sloepen en tenders zijn stijlvolle, hoogwaardige en betrouwbare sloepen die zijn waarde behoudt. Dit geeft u veel vaarplezier voor nu en later.

Geïnteresseerd in een Maril sloep of tender? Neem direct contact met ons op.