Wij repareren alle merken polyester boten van klein tot groot

Polyester Bootschade-Centrum Amsterdam

Heeft u polyester schade aan uw boot? Wij repareren alle merken polyester boten van klein tot groot.

Een kleine kras of een zeer grote schade in het polyester van uw boot is altijd vervelend. Dit moet vertrouwd en vakkundig  worden opgelost!

Peek Watersport Centrum in Amsterdam is hierin gespecialiseerd. Wij zorgen doormiddel van de zeer vakkundige ervaring dat u boot er minstens net zo mooi uit gaat zien als voor de schade.

Loopt de schade via uw verzekeringmaatschappij of tussenpersoon dan kunnen wij het gehele schade traject voor u behandelen.  Het overleggen met schade experts en verzekeraars nemen wij dan voor u uit handen.

Herstel proces:

  1. Uw boot heeft schade opgelopen. Om dit te repareren dient de boot gebracht te worden naar het Polyester Schade-Centrum. Het is ook mogelijk om de boot op te laten halen v.a. zijn ligplaats.
  2. Als de boot bij ons binnenkomt nemen wij de schade op doormiddel van een schaderapport. Zo kunnen we voor u of de verzekeringsmaatschappij een calculatie maken welke onderdelen en materialen er besteld moeten worden om de boot weer schadevrij te maken.
  3. Na opdracht zullen wij direct overgaan tot het repareren van de boot zodat u weer zo spoedig mogelijk met de boot het water op kan.

 
Direct een afspraak maken of meer informatie? kijkt u dan hier.